De Rode Neuzen Race.

De Rode Neuzen Race.

redactie No Comment
Leden Nieuws

Op 14 oktober vindt vlak bij u, rondom het Henschotermeer bij Woudenberg, een hartverwarmend loopevent plaats: de Rode Neuzen Race. Een marathon in estafettevorm. Teams van vier tot acht personen lopen opgeteld de beroemde 42,2 kilometer. Elke deelnemer neemt dus een afstand voor zijn rekening, die bij hem past. En elk team brengt €1.100 aan sponsorgeld mee voor CliniClowns.

Daarnaast organiseren we deze dag de Family & Friends Run tijdens de Rode Neuzen Race, speciaal voor iedereen die betrokken is bij het werk van de Cliniclowns. Je loopt twee rondjes (totaal 5,2 kilometer). Je haalt minimaal 75 euro aan sponsorgeld op, daarnaast betaal je 25 euro inschrijfkosten.

Als laatste is er speciaal voor kinderen het onderdeel Ren je Rood! In samengestelde teams beantwoorden de kinderen vragen van quizmaster Sipke Jan Bousema. Wie het goede antwoord weet rent naar clown A, B of C. De inschrijfkosten voor Ren je Rood! bedragen 10 euro. Ouders kunnen hun kinderen online inschrijven.

Zoals u waarschijnlijk begrijpt, kunnen al deze festiviteiten niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers. Daarom vraag ik u bij deze of de leden van u vereniging bereid zijn om hun steentje bij te dragen aan dit evenement en wij op 14 oktober op hun kunnen rekenen? Mocht dit het geval zijn, aanmelden als vrijwilliger kan op www.rodeneuzenrace.nl.

Meedoen aan de Rode Neuzen Race? Ook dat kan, alle steun voor Cliniclowns is natuurlijk meer dan welkom! Inschrijven kan op www.rodeneuzenrace.nl Voor vragen staan wij u graag te woord, wij zijn te bereiken via onderstaand telefoonnummer!

Wij hopen op u steun te kunnen rekenen!
Vriendelijke Groet,
Cliniclowns Rode Neuzen Race
info@rodeneuzenrace.nl
088-3665439