Fietsen?

Fietsen?

Jans No Comment
Blog Leden

Al enkele weken geen enkel woord van mij op mijn eigen blog. Schande zegt mijn thuisomgeving. Zij zien dat ik na mijn rugblessure nog maar 1 of 2 keer in de week mijn hardloopschoenen aantrek. En dan tellen ze de zaterdagen dat ik voor de groep sta nog mee ook, de lieverds. Natuurlijk beloof ik dagelijks beterschap en zeg dat ik morgen een rondje ga rennen, al is het maar het kleine rondje van 5,6 kilometer. Maar zelfs dat lukt me soms nog geen eens.

En de reden ….. nog steeds een beetje last van mijn onderrug maar ook nog steeds bezig met een nieuwe website voor Loopmee.nl, mijn eigen blog op getrunning.loopmee.nl maar vooral de nieuwe site voor mijn cluppie RonClarke.nl. Deze laatste heb ik al 3 keer helemaal af gehad, geheel online op een testserver gezet en elke keer weer door mijzelf hoogstpersoonlijk afgeschoten als zijnde niet voldoende genoeg. Loopmee.nl en mijn eigen blog-site heb ik ondertussen in een keer afgemaakt. Die draaien al enkele weken test op een ander plekje dan dat je dit leest.

Afgelopen week heb ik mijn loop- en clubmaatje Robert Willems beloofd met hem samen de Winterserie in het Duitse Wegberg te lopen. a.s. zondag 28 november staat daar de eerste wedstrijd al van gepland maar mijn trainingskilometers blijven ver achter bij de gedane belofte. Het besef is er wel, nog een week te gaan maar zelfs vandaag kom ik weer eens tijd te kort. Sinterklaas komt aan in Nuth en natuurlijk geef ik graag acte de presente om hem samen met de familie in te gaan halen op het station om daarna met de muziek voorop het feest te vieren in ons “dorpshuis”. Daarna huiswaarts want ik ben de kok vandaag en natuurlijk wacht daarna de nieuwe ronclarke.nl weer op mij.

Al met al weer eens geen meter gerend, dan maar de rigoureuze middelen om wat aan de conditie te gaan doen.

Fietsen.

Omdat we tijdelijk de beschikking hebben over slechts een auto (een luxe probleem dus) lijkt het de beste oplossing dat ik heen en terug vanuit Grijzegrubben naar Maastricht fiets. Een tochtje van een kleine 20 kilometer met hier en daar een lekkere klim maar natuurlijk ook afdaling. Alleen een ding staat me daarin tegen, het wordt zo verschrikkelijk koud van de week. Kom op,hoor ik jullie denken, zo koud is het toch nog niet. Als weerwoord heb ik dan klaar dat ik dit weertype nog niet echt gewend ben. Fietsen dus. Vanaf morgen, deze hele week bijna iedere dag. Als dat niet goed voor de conditie is weet ik het niet meer 🙂