Het Mooie Lopen en Genieten. En Succes!!

Het Mooie Lopen en Genieten. En Succes!!

redactie No Comment
Blog Leden

05-03-2011: Driebergen:

De 3Bergenloop had ik nog nooit gelopen, maar na diverse enthousiaste verhalen in de afgelopen paar jaar besloot ik daar verandering in aan te brengen en in 2011 dus wel deel te nemen.
De loop paste mooi in mijn programma in de voorbereiding op de Boston-marathon en ook na het herstel van mijn hamstring-blessure kon dit gewoon blijven bestaan.
Alleen; ik zou de 3Bergenloop nu niet als wedstrijd gaan lopen, maar echt als voorbereiding voor Boston, op marathon-tempo dus en wellicht met een (kleine) tempoversnelling in de slotfase.
Het lopen van de lange duurlopen in de voorgaande weken verliep niet helemaal soepel maar in de laatste paar dagen kreeg ik toch weer een beter gevoel in de benen en met name in de voeten.
En zo reisde ik af; had eerst nog even de temperatuur gevoeld en besloten nog snel even een korte tight in mijn rugtas te proppen. Vanaf station Driebergen-Zeist met het pendelbusje mee naar de startlokatie em gezellig babbelen met andere deelnemers/sters. In het RCN “Het Grote Bos” was het secretariaat en de kleedruimtes ingericht en na het afhalen van mijn startnummer en het omkleden (inderdaad in korte tight) op naar de start, welke om 10:30 uur zou plaatsvinden.  Lees verder op: http://runningruud.nl/