Gerard Nijboer feliciteert & bedankt AV Ron Clarke

Gerard Nijboer feliciteert & bedankt AV Ron Clarke

redactie 2 comments
Blog Leden Nieuws

 

Beste medeleden,

Het was voor mij een erg leuke ontmoeting met jullie zaterdag 7 juli. Dat de oude garde op 35ste jubileum nog kon schitteren werd duidelijk. Compliment voor Ruud die maar net boven de 20′ finishte, wat een motor heeft die man!

Het viel me op dat de 5km baanwedstrijd niet zo in de smaak viel bij de 3 deelnemende jongeren. Vond ik erg jammer.

De grootste uitdaging is m.i. jongeren te interesseren door ook geinteresseerd te zijn in jongeren. Als dit lukt dan blijft Ron Clarke de fijne club die het nu is, waarbij je wel eens een nummer draagt, maar nooit een nummer bent.

Ik wens jullie ook de komende 35  jaren de inspiratie toe om jonge aanwas in de geest van Ron Clarke te begeleiden naar al het moois wat de loopsport te bieden heeft.

Nogmaals van harte met jullie jubileum.
Gerard Nijboer, Erelid

p:s de bloemen en de kaas voor thuis maakte mijn afwezigheid meer dan goed. De drank (van Cees) weet ik nog niet- laat ik staan voor slechtere tijden 😉

2 Comments

John Boer

juli 19, 2012 at 5:18 pm

Gerard is met recht erelid. Hij betekent nog steeds veel voor de Nederlandse atletiek met zijn gedrevenheid en ruime ervaring als oud-atleet. Wij zijn trots op ‘onze’ Gerard. De boodschap is echter ook volstrekt duidelijk: de jeugd heeft de toekomst. Als vereniging ligt hier een schone taak. Misschien lukt het ons om te scouten en talenten te begeleiden/coachen ? Misschien heeft Cees wel toverdrank achter de hand..

 

Ruud

augustus 14, 2012 at 10:00 pm

Hihihi, “wat een motor heeft die man”
(fijn hoor zo’n complimentje van een man met zo’n erelijst…..)
maar John, je hebt gelijk. De jeugd werkt inmiddels aan de toekomst…….